Tafels van oude zeezwaarden

Zoals prachtige tafels van scheepszwaarden cq zijzwaarden. Met afwerking (mat of juist hoogglans) en onderstel (hout, gelast onderstel, steigerbuis e.d.) naar úw keuze.

Op deze website ziet u een aantal voorbeelden, maar neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor álle mogelijkheden.

Geef sfeer aan uw interieur

Een zijzwaard tafel geeft direct sfeer aan elk interieur.
Dat komt natuurlijk ook doordat u de tafel zó kunt laten afwerken zoals u dat wenst.
Of het om een grote familie-eettafel gaat, of een knusse kleine tafel, een zijzwaardtafel is direct een ‘talking-point’.

Voor particulier en ondernemer

De meubels van HENK_MADE vinden hun weg in huiskamers en bedrijven door het hele land. Veel van onze producten maken wij op maat en geheel naar uw wens. En zoekt u iets dat u niet zo 1-2-3 op onze site tegenkomt, of heeft u een eigen idee? Wij helpen u graag! Wij werken vanuit Amsterdam en Groningen en kunnen ‘aan huis’ bezorgen.

Uw tafel op maat

We maken onze tafels van zij zwaarden op bestelling. Precies zo groot of klein, hoog of laag, als u wilt.
Het onderstel kan van staal gemaakt zijn, hout of bijvoorbeeld van steigerbuizen. Heeft u al tafelpoten of een ander idee? We denken graag met u mee!
Hieronder staan ter inspiratie een aantal voorbeelden van door HENK_MADE gemaakte tafels.

Onderstel

Alles is mogelijk. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u uw tafel wilt hebben. Hieronder staan voorbeelden van mogelijke onderstellen.