Henkmade & tafels van wijnkistjes.

Standaard, of geheel op maat. Met afwerking (mat, glans, whitewash e.d.) en onderstel (hout, steigerbuis e.d.)naar úw keuze. Een wijnkist tafel wordt uniek door de verscheidenheid in opdruk van de wijnlogo’s en jaartallen, de kleur en de ouderdom van de kistjes. Op deze website ziet u een aantal voorbeelden, maar neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor álle mogelijkheden.

Geef sfeer aan uw interieur

Een wijnkisttafel geeft direct sfeer aan elk interieur. Dat komt natuurlijk ook doordat u de tafel zó kunt laten afwerken zoals u dat wenst.
Of het om een grote familie-eettafel gaat, of een knusse kleine tafel, u waant zich direct in Frankrijk. Lome avonden met vrienden en goede wijn.

Voor particulier en ondernemer

De meubels van HENK_MADE vinden hun weg in huiskamers en bedrijven door het hele land. Veel van de producten maak ik op maat en geheel naar uw wens. En zoekt u iets dat u niet zo 1-2-3 op onze site tegenkomt, of heeft u een eigen idee? Ik help u graag! WIk werk vanuit Groningen en kan ‘aan huis’ bezorgen.

Uw tafel op maat

We maken onze tafels van wijnkisten op bestelling. Precies zo groot of klein, hoog of laag, als u wilt.
Het onderstel kan ook van wijnkistjes gemaakt zijn, of bijvoorbeeld van steigerbuizen. Heeft u al tafelpoten of een ander idee? We denken graag met u mee!
Hieronder staan ter inspiratie een aantal voorbeelden van door HENK_MADE gemaakte tafels.

Afwerking

Alles is mogelijk. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u uw tafel wilt hebben. Hieronder staan afbeeldingen van tafelafwerkingen.