Petty Thief Line

De meubels die HENK_MADE maakt zijn van zichzelf al bijzonder milieu-bewust. Met de Petty Thief Line proberen we nog een stapje verder te gaan. Outside-the-box 2.0 met ongewone materialen.

De Petty Thief Line is onze proeftuin waarin we experimenteren met voor ons ongebruikelijke materialen vanuit het Minimal Waste-principe. In februari 2019 hebben we, bijvoorbeeld, enkele tafels ontworpen en vervolgens gemaakt van reststukken tapijt. Elk stuk tapijt is zowel uitneembaar als vervangbaar.

Geef sfeer aan uw interieur

Een meubel van HENK_MADE geeft direct sfeer aan elk interieur.
Dat komt natuurlijk ook doordat u de tafel zó kunt laten afwerken zoals u dat wenst.
Of het om een grote familie-eettafel gaat, een fraaie lounge-stoel of een aparte lamp, wij maken ‘m precies zoals u wilt.

Voor particulier en ondernemer

De meubels van HENK_MADE vinden hun weg in huiskamers en bedrijven door het hele land. Veel van onze producten maken wij op maat en geheel naar uw wens. En zoekt u iets dat u niet zo 1-2-3 op onze site tegenkomt, of heeft u een eigen idee? Wij helpen u graag! Wij werken vanuit Groningen en kunnen ‘aan huis’ bezorgen.

Uw meubel op maat

We maken onze meubels zowel ‘omdat we daar zin in hebben’ als op bestelling. Precies zo groot of klein, hoog of laag, als u wilt.